perjantai 3. helmikuuta 2017

Melbourne, Fitzroy ja Richmond ja...

Jotenkin tämä Melbourne yllättää aina monipuolisuudellaan. Me on nyt muutamana viikkona asusteltu Hawthornissa Richmondin vieressä ja sitten tuolla Prestonissa, jolla suunnalla liikuttu ja tietysti Fitzroyssa, joka on yksi suosikkialueemme. Tässä vähän fiiliksiä näistä...

Richmond (Bridge road)

Bridge roadilla on aika paljon pieniä ravintoloita, kahviloita, putiikkeja ja vaikka mitä. Etenkin Church St-Hawthorn Bridge välillä. Tässä vähän pilkahduksia...
Tämä vaateliike sopii myös miehille. Kahvi tyrkättiin kouraan ja DJ pisti sopivaa ostosmusaa levyiltä. Laiskempi shoppaaja löhösi kuvakirjan parissa.
Clothing store where men enjoy, too.

Graffiti-matskuu.

I love dumplings-niminen ihana kiinalaisravintola. Chinese restaurant on Richmond.
Bier Keller.
Tyypillinen pikkuravintola. Typical small restaurant on Richmond.

Pieniä ravintoloita, kahviloita ja baareja on kuin suppiloita tapaspaikkoja Barcelonassa. Pitää kurkkia sisälle, että näkee kunnolla, mitä löytyy. Voi olla myös kattoterasseja ja sisäpihoja, yms.

Löytyy libanonilaista, intialaista, italialaista, taiwanilaista, vietnamilaista, meksikolaista, saksalaista,... Just name it!

Abbotsfordin maalaismarkkinat (Supper market)

Suomen lippua hakiessa törmättiin näihin markkinoihin. Paikka oli kuin luostari, Abbotsford convent. Supper market oli markkinapaikan nimi. Viehättävä paikka kahviloineen.
Sisäpiha ja kahvila 1.
Kahvila 2.
Markkinatavaraa ja kahvila 3.

Fitzroy

Täällä on boheemia menoa Brunswick Streetilla. Kahviloita, ravintoloita, kaikkee,...
El Hecho-meksikolaispaikassa voi vetää stetsonin päähän ja hulauttaa eri chilikastikkeita mainioihin burritoihin. Hyvä hinta-laatu (13 aud iso burrito). El Hechon, excellent mexican restaurant on Brunswick St.

Naked in the sky rooftop bar.

Preston

Prestonin parasta antia oli markkina-alue ja sen läheisyydessä olevat kahvilat ja ravintolat. Ihmiset tulevat päivän viettoon markkinoille, jossa myös ruokia tarjolla. Mantran huoneistohotellin nurkilta löytyy aika käpykkää asutusta ja teollisuusalueita, mutta tää on kävelymatkan päässä.
Market in Preston.
Vanha paloasema kahvilana. Old fire dept.
Kivoja graffiteja täälläkin.
Tällasta perusasumista Prestonissa. Aika vaihtelevaa möksää, ei ihan hottista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliko ennen kaikki paremmin?

Aloinpa tässä miettiä sanontaa "Ennen kaikki oli paremmin". Oliko millä tavalla ja onko oikeasti kokonaisuutena? Mitkä asiat on m...