sunnuntai 4. helmikuuta 2018

W Bali, sunnuntain superbrunch

W Bali, altaalla brunchin jälkeen.
On the pool after the Sunday Brunch.
Meren antimia alkuun. 
Seafood as appetizers.

Oltiin jo viime sunnuntaina ihmetelty suurta määrää porukkaa W Balin uima-allasalueella. Kuulimme respaltamme, että sunnuntaina on tunnettu brunch-buffet, jonka jälkeen voi vapaasti jäädä kellumaan altaalle tai loikoilla kabanoissa. Mietimme, että enempi ihminen katuu tekemättömiä tekoja kuin tehtyjä. Once in a lifetime-tyyppinen juttu, joten pitihän se kokea. Luontoäiti tarjoili vielä parhaan aurinkopäivän W Balin altaiden helmoissa. Aina yhtä kuninkaallinen olo saapua W:n alueelle, saati sitten tuolla buffetin alueella. Tarjoilijamme Lingga ja Eka olivat ihan A-ryhmää. Kerran tein virheen (apuva, suomalainen mokaa!), että menin itse kaatamaan porevettä lasiin ajatuksissani. Täällä tuntuu, että tarjoilijat melkein syöttää sulle ruoat, no kiva palvelu ainakin. 


Ruokailumaisemat. 
Views for the brunch.

Päätettiin ottaa vapaa menu alkojuomien kera (1,1 midr/nekku, palvelumaksut päälle), pelkkä virvoitusjuomaversio olisi ollut puolet halvempi, mutta kyllä kannatti... alkuun prosecco-lasilliset, käytiin noukkimassa parit lautaselliset ostereita, simpukoita, tiikerirapuja, isompia rapuja, raakaa tonnikalaa, tatakia, susheja, graavilohta ja parhaita dumplingeja (mykyjä) evö. Wasabit, gingerit ja eri soijat ja chilikastikkeet löytyi joka lähtöön. Oi makujen sirkusta. Sitten mozzarellasalaattia pestolla, naudan mediumpaistettua filettä, varraspossua, salaatteja,... Viinien kera alas. Vielä loppuun espressomartinit ja macarooneja, mangomoussea, vaahtokarkkeja, lättyjä, juustoja,... oijoi, aussipunkku oli hyvää ja valkkaria Uudesta Seelannista. Juha maistoi jonkun giniminttujuoman. Hedelmäosasto ja jäätelöt jäi kokonaan, kun ei vaan jaksanut, eikä vehnäpullia tai -kakkuja. Meidän tarjoilijat olivat ihan superhyviä ja juteltiin vähän naapuripöydän holskujen kanssa. He keskittyivät killittämään proseccoa ja viinejä. Jotenkin kun keskittyi proteiiniin, niin ei vatsaakaan turvottanut yhtään.

Lihaa. Meat.

Jälkkäriä. Desserts.

Hetelmiä. Fruits.

Pannarit ja muuta jälkkäriä. Pancakes and other stuff.

Jädejä. Ice creams.

Juustoja ja muuta. Cheese and extras.

Ruoan päätteeksi (4 h nautiskelua beffetissa)) siirryttiin allaspuolelle kabanaan ja hypättiin uimaan. Tunnit olivat vierähtäneet hujauksessa ihan parhaissa fiilareissa. Oli tunne, että tämän elämyksen olisi halunnut jakaa hyvien ystävien kanssa. Altaalla juttelimme pitkään (tai minä enimmäkseen juttelin, kun Juha kellui patjalla) pariskunnan kanssa, joista mies oli Itä-Timorista, mutta asuu Englannissa. Nainen oli Sumatralta ja odotteli pääsyä Englantiin, olivat juuri menneet naimisiin.  Mies oli lähdössä Englantiin ensi yönä takaisin. Mukavia tyyppejä.

Espressomartinit ja jälkkärit (desserts).

Ugh, hyvää. Yammy!

Woobar.

Allas illan hämyssä. Pool on the dark.

Ilta pimeni huomaamatta, päivä kului nautiskellen ja juuri ehdittiin motukalla kotiin, kun alkoi satamaan. Olihan upee päivä. Huomenna pitäisi lähteä Ubudiin, missä kaverimme on (lähtivät eilen aamulla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka nauttia Suomen talvesta (hyggeilyä)

Tuoksut liittyvät nautintoihin (nettikuva). Hygge/enjoying includes great smells. Joitain vuosia sitten vannoin, etten enää vetele ...